Killing Floor 2 voorzien van gratis The Descent Content Pack

Pc

Tripwire houdt fans van Killing Floor 2 regelmatig zoet met flinke updates gericht op het introduceren van nieuwe content. Ditmaal is het tijd voor The Descent Content Pack, die nieuwe wapens, mappen en bug fixes met zich meebrengt. Een artistiek voorproefje van de update is te vinden in de trailer hieronder.

The Descent

Als eerste is één van de nieuwe mappen te noemen, The Descent, die een variatie van Survival biedt. Deze variatie noemt de ontwikkelaar Holdout en schotelt elke ronde een willekeurige lay-out voor van de map voor.

Aan het einde van een ronde belanden spelers namelijk op één van de willekeurige verdiepingen. Dit maakt elke poging tot het verslaan van The Descent een unieke ervaring, die wellicht niet altijd goed afloopt.

Wapens en meer

Daarnaast wordt de Commando-perk voorzien van de eerste light machine gun in de franchise; de Stoner 63A. Het andere wapen betreft een duo aan revolvers, genaamd de Spitfire Revolvers. Dit verbreedt het arsenaal van zowel de Firebug als Gunslinger-perk.

Een volledig overzicht van de update is hieronder of op de Steam Community te vinden. Mocht je nog niet in het bezit zijn van Killing Floor 2, dan kun je vanaf morgen gratis aan de slag tot volgende week maandag. Neem hiervoor vanaf een morgen een kijkje op de Steam Store.

Bron: TripWire

Nog meer leesvoer
Reacties
Laden...