Nintendo 2DS Creeper Edition onthuld; drie nieuwe 2DS LL-varianten onderweg

2DS

Slechts twee weken geleden verscheen de Bedrock-update voor de Switch-versie van Minecraft. Deze bracht niet alleen de nodige content met zich mee, maar ook crossplay-mogelijkheden met de pc, Xbox One en mobiele versies van de game. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Microsoft, die een sterke band met Nintendo lijkt op te bouwen. Daar komt voorlopig nog geen einde aan, want de volgende samenwerking staat alweer voor de deur.

Nieuwe 2DS-varianten

Ditmaal mag dat in de vorm van de Nintendo 2DS Creeper Edition zijn, die deze zomer zal verschijnen in Japan. Helaas ondersteunt Minecraft op de 2DS/3DS geen crossplay met de eerder genoemde platformen, maar het is wel een teken van waardering voor elkander. Wellicht dat we dankzij samenwerkingen meer projecten van Nintendo en Microsoft samen gaan zien. Dat is een goed teken voor de toekomst van beide ontwikkelaars.

Nintendo 2DS Creeper Edition

Verder kunnen liefhebbers nog een Animal Crossing en Mario Kart 7-bundel verwachten van de 2DS, al dan wel in Japan. Of deze gekleurde varianten zich ook naar Europa begeven, is vooralsnog onduidelijk. Gezien het mogelijke publiek in die regio zal dat ongetwijfeld wel gebeuren.

Mario Kart 7 2DS

Animal Crossing 2DS

Bron: Polygon

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.