Nintendo Switch-port Warframe onderweg; twee uitbreidingen en meer gepland

Nintendo Switch, pc, PlayStation 4, Xbox One

Digital Extremes heeft afgelopen zaterdag haar jaarlijkse Tennocon gehost voor liefhebbers van Warframe. Daar vloeit het nodige nieuws uit voort, waaronder de onthulling van een Nintendo Switch-port van de game. Deze versie zal verzorgd worden door Panic Button, die eerder verantwoordelijk was voor ports van Rocket League, Doom en Wolfenstein II. Warframe mag dus in kundige handen zijn, want deze titels zijn door de community goed ontvangen.

Eigenaren van de Nintendo Switch mogen zeker blij zijn met de komst van deze gratis titel. Of het mogelijk zal zijn om bestaande accounts te migreren, is vooralsnog onduidelijk. De mogelijkheid bestaat dat bestaande spelers opnieuw dienen te beginnen. Voor sommigen betekent dit een extra motivatie, maar voor anderen kan het wellicht een zure nasmaak achter laten. Verdere informatie omtrent de Switch-port ontvangen we op een latere datum.

Fortuna

Waar spelers wel al verblijd mee mogen worden, is de aankondiging van twee nieuwe uitbreidingen. De eerste staat bekend als Fortuna en speelt zich af op de open wereld van Venus. Spelers zullen kennis maken met een nieuwe factie, de Solaris United, die bestaat uit kolonies van hardwerkende cyborgs op Venus. Zoals te aanschouwen in de onderstaande, sfeervolle trailer mogen we onder andere vechten tegen het wildleven.

Codename: Railjack

De tweede uitbreiding focust zich op ruimtegevechten en draagt de naam Codename: Railjack. Spelers zullen in staat zijn om crew te vergaren, gevechtsstations te beheren en als piraten andere schepen te betreden. Deze tweede uitbreiding is nog in ontwikkelingsfase, maar ook hier is een voorproefje van te vinden in de onderstaande trailer.

Bron: VG247

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.