Super Mario Run 2.0 verschijnt op 23 maart voor iOS en Android

iOS, Android

Afbeelding: Nintendo

Vorige maand wist Pim nog zijn ervaringen te delen omtrent Super Mario Run, de eerste verschijning van de geliefde loodgieter op iOS. De titel wist aanzienlijk succes te vergaren met meer dan 3 miljoen verkopen en 90 miljoen downloads in januari.

Het genoemde succes betekent dat de game ondersteund blijft worden en in dit geval zelfs dat Super Mario Run 2.0 onderweg is. Deze update zal verschijnen voor zowel iOS als Android, wat betekent dat Android-gebruikers eindelijk met de titel aan de slag mogen.

Naast de release op de genoemde platformen komt versie 2.0 ook met nieuwe content. Zo zal er een uitdaging van Bowser zijn, die bij het verslaan gratis toegang geeft tot wereld 1-4. Door dit level vervolgens te voltooien speel je nieuwe levels en Toads vrij in Toad Rally. Als laatste krijgt de Kingdom Builder nieuwe items, waaronder de Blue Yoshi.

Op 23 maart zal Super Mario 2.0 verschijnen voor iOS en voor de eerste maal uitgebracht worden op Android. Hierbij alvast veel renplezier toegewenst.

Bron: Twitter

Nog meer leesvoer
Reacties
Laden...