ASUS X399-moederborden geüpdatet voor Threadripper 2

Hardware, pc

AMD heeft met haar Threadripper-processoren het afgelopen jaar de nodige successen geboekt. Zodoende is het tijd voor de volgende stap van de fabrikant en dat is de tweede generatie aan Ryzen Threadripper met de 2990WX en 2950X-varianten. Deze monsters bevatten 32 en 16 processorkernen respectievelijk met daarbovenop nog ondersteuning voor hyperthreading. Dit resulteert in een effectief aantal threads van 64 en 32 stuks respectievelijk.

BIOS-updates voor X399

Zodoende bieden deze processoren een kracht die zelden beschikbaar is voor de consumentenmarkt. Om de twee beestjes te ondersteunen, dienen fabrikanten hun X399-moederborden te voorzien van een BIOS-update. Daar zijn de ASUS X399-moederborden een voorbeeld van, want ASUS heeft voor alle varianten een update beschikbaar gesteld via de officiële ASUS-website.

Uiteraard brengen andere fabrikanten ook hun X399-moederborden up-to-date of zijn deze reeds voorzien van de broodnodige update. Hiervoor kun je terecht op de desbetreffende websites, waaronder die van Asrock, Gigabyte en MSI.

Bron: ASUS

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.