Battle royale-modus Battlefield V heet Firestorm; ondersteunt 64 spelers

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Beide titanen binnen het shootergenre, Call of Duty: Black Ops 4 en Battlefield V, verschepen eind dit jaar met het populaire battle royale. In laatstgenoemde zal deze modus door het leven gaan als Firestorm en maximaal 64 spelers ondersteunen. Dit is beduidend minder dan de 100 spelers die we gewend zijn van games zoals Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Hier is echter een goede reden voor, want alle destructie en grafische intensiteit van de andere modi zien we terug in Firestorm. Vanuit een technisch standpunt mag het dus vrij indrukwekkend zijn om 64 spelers samen te brengen. Zeker gezien het feit dat DICE belooft dat Firestorm de grootste map in de geschiedenis van de franchise zal krijgen.

Trailer en meer informatie

Meer informatie omtrent Firestorm hebben we helaas niet mogen ontvangen. Gelukkig is er wel een uitgebreide trailer die meer vertelt over de andere modi en War Stories. Wanneer Battlefield V op 19 oktober lanceert, zal de game vier verhalen bevatten. Een vijfde, genaamd The Last Tiger, zal op een latere datum verschijnen.

De trailer hieronder maakt niet duidelijk hoeveel multiplayer-mappen we bij de lancering krijgen. Echter worden er wel acht “onverkende gebieden” genoemd, dus dat zou het aantal kunnen zijn. Details omtrent de coöperatieve modus, Combined Arms, blijven vooralsnog uit. Hopelijk krijgen we daar de komende weken meer over te weten.

Bron: VG247

Author: Jonah Knulst

Kennis delen van games en game-gerelateerde hardware is wat er op mijn hart ligt. Door me urenlang te verdiepen in de industrie breng ik met enthousiasme de lezer op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.