Blackout-modus Black Ops 4 brengt zombies naar battle royale

Pc, Playstation 4, Xbox One

Volgende maand is het zover, want op 11 oktober zal Black Ops 4 in de winkels liggen. Deze nieuwe uiting binnen de Call of Duty-franchise brengt niet één primeur, maar zowaar twee met zich mee. Niet alleen zien we voor het eerst een battle royale-modus, genaamd Blackout; er is nog een verrassing. Treyarch grijpt namelijk de kans met beide handen beet om ook zombies in deze modus te implementeren. Zo laat de ontwikkelaar weten dat de zombies echt een bedreiging zullen vormen voor de spelers.

Daarnaast maakt Treyarch bekend dat de battle royale-modus 80 spelers of meer zal ondersteunen. Zoals te zien was in de recentelijke multiplayer beta-trailer hebben de krijgers van het strijdveld zelfs voertuigen tot hun beschikking; dusver zijn er vier bekend.

Volgens Game Informer kan je via het land gebruik maken van een Cargo-truck en een ATV (Armoured Transport Vehicle), via het water een Zodiac-opblaasboot en via de lucht een helikopter. Helaas is er op de website niet te achterhalen of de helikopter bewapend zal zijn, maar wel is er in de eerder genoemde trailer te zien dat er uit de zijkanten geschoten wordt en dus is de kans groot dat het voertuig wel offensief gebruikt zal worden.

De Blackout-bèta begint op 10 september voor PlayStation 4-eigenaren, waarna deze nog verschijnt voor de pc en Xbox One. Hopelijk kunnen we tegen die tijd meer informatie verwachten omtrent de implementatie van zombies.

Bron: VG247

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.