Trailer – Official Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Beta Trailer

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Dit weekend zal de gesloten bèta van start gaan voor de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4. Wat daarvan valt te verwachten, deelt Activision vandaag met ons middels een actievolle trailer. In totaal zullen er tien Specialists, zes multiplayer-mappen en vijf spelmodi beschikbaar zijn in deze test. Voor een bèta is dat een aanzienlijke hoeveelheid content. Het lijkt er dus op dat Treyarch dit jaar extra focust op het polijsten van haar game.

Hieronder zijn overigens niet alleen beelden te zien van de multiplayer-test; ook de battle royale-modus wordt aan het einde geteased. Voor die laatste modus kunnen we in september aan de slag met een bèta. Details omtrent de bèta’s zijn terug te vinden op de officiële Call of Duty-website.

Als eerste mogen de PlayStation 4-eigenaren aan de slag, want voor die partij begint de bètatest dus aankomend weekend. Xbox One en pc-eigenaren zijn het weekend daarna aan de slag, al worden er nog details onthuld voor de pc-versie. Toegang is namelijk enkel mogelijk middels een pre-order van Black Ops 4, maar de registratiemethode voor het pc-platform blijkt anders te zijn. Hiervan zullen we jullie natuurlijk op de hoogte houden.

Bron: YouTube

Author: Jonah Knulst

Kennis delen van games en game-gerelateerde hardware is wat er op mijn hart ligt. Door me urenlang te verdiepen in de industrie breng ik met enthousiasme de lezer op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.