Dota 2-kaartspel Artifact verschijnt 28 november op Steam

Pc

Vorig jaar wist Valve ons te verrassen met de aankondiging van Artifact, een kaartspel gebaseerd in het universum van Dota 2. Vandaag heeft het bedrijf wat nieuwe details gedeeld omtrent de game, waaronder een releasedatum. Zo mogen we op 28 november van dit jaar nog aan de slag, want Artifact zal dan beschikbaar zijn op Steam voor Windows, Mac OS en Linux. In 2019 verschijnt de titel ook nog voor Android en iOS.

Geen free-to-play

In tegenstelling tot de verwachting van velen blijkt Artifact echter niet free-to-play te zijn. In plaats daarvan is de basisprijs een bescheiden 20 euro. Bij de aanschaf krijg je hiervoor twee samengestelde decks, welke 54 kaarten per stuk bevatten. De samenstelling hiervan bestaat dan weer uit vijf heroes, negen items en 40 andere kaarten. Daarnaast krijg je voor de prijs een tiental card packs.

Zo kun je in de card packs twaalf willekeurige kaarten verwachten, waarvan één gegarandeerd zeldzaam is. Spelers kunnen deze packs aanschaffen bij de release voor twee euro per stuk. Op de Steam Market is het mogelijk om deze kaarten vervolgens te ruilen met andere spelers.

Bron: Valve

Nog meer leesvoer
2 Reacties
  1. Pim van der Linde zegt:

    Reden genoeg voor Jonah om Dota 2 weer te gaan spelen!

    1. Jonah Knulst zegt:

      Pfft. Ik doe mezelf liever wat aan. Na 5000 uur ben ik het meer dan zat. 😛

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.