Gamescom 2018 is van start; ASUS toont meer dan 3000 producten

Gamescom

Vanaf vandaag is het zover voor gamescom 2018, want de beursvloer is nu open voor het algemene publiek. Mocht je dus interesse hebben om deze Duitse beurs te bezoeken, dan is het nog mogelijk om kaarten te bestellen bij Viagogo. Het evenement zelf bestaat uit honderden ontwikkelaars, fabrikanten en uitgevers die de laatste games, hardware en technologie demonstreren.

ASUS op gamescom 2018

Een goed voorbeeld van zo’n deelnemer is ASUS, die de komende dagen meer dan 3000 producten op de beurs heeft staan. Gisteren wisten we bijvoorbeeld de onthulling van de ASUS RTX 2080 en RTX 2080 Ti te melden. Deze kaarten zijn de komende dagen in actie te zien alvorens ze, naar verwachting althans, volgende maand lanceren. Dit gaat gepaard met demonstraties van allerlei soorten hardware, waaronder de laatste accessoires, moederborden, koeling en nog veel meer. Voor de liefhebbers is er ook nog een tentoonstelling van de ROG Swift PG27UQ, de eerste 4K HDR 144Hz monitor van ASUS. Daarvan kan je onze review deze week nog verwachten!

Daarnaast demonstreert de fabrikant haar nieuwste TUF Gaming FX505 en FX705-gaminglaptops, die beiden voorzien zijn van een 144Hz-scherm. Hier tegenover staan de Zephyrus S en Strix SCAR II-laptops, die gaming-prestaties leveren in een superdunne vormgeving. Als laatste verrassing heeft ASUS nog haar ROG Phone, een 6″ smartphone die geoptimaliseerd is voor het spelen van mobiele games.

Locatie en algemene informatie

Zo zal ASUS de komende dagen de genoemde hardware tentoonstellen in Koelnmesse Hall 7, in de booths #B-030 en #C-031, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds acht uur. Uiteraard kun je op de officiële gamescom-website terecht voor meer informatie en de volledige lijst met exhibitors terugvinden. Wij wensen je in ieder geval veel plezier toe!

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.