Luigi’s Mansion 3 en Animal Crossing in 2019 naar de Nintendo Switch

Nintendo Switch

Met haar recentelijke Direct heeft Nintendo de nodige onthullingen kunnen doen voor de Nintendo Switch en 3DS. Enkele voorbeelden daarvan zijn de aankondigingen van Animal Crossing en Luigi’s Mansion 3. Eerstgenoemde ging al tijdje rond in de geruchtenmolen, maar de fans kunnen nu met een gerust hart uitkijken naar dit nieuwe deel.

Hieronder is de aankondigingstrailer van Animal Crossing te bekijken. Overigens wist de aankondiging hiervan ook gepaard te gaan met een nieuw personage voor Super Smash Bros. Ultimate. Het betreft niets anders dan Isabelle, de assistente van de burgemeester in Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS.

Voor het derde deel in de geestige serie van Luigi gingen er dan weer weinig geruchten rond. Zo is de aankomst van Luigi’s Mansion op de Nintendo Switch een welkome verrassing te noemen. Voor sommige liefhebbers kan dit wellicht een probleem opleveren. Waarbij de eerste twee delen speelbaar (zullen) zijn op de 3DS, met de remake van het origineel arriverende in oktober, geldt dit dus niet voor Luigi’s Mansion 3.

Overigens is dat nog een tijdelijke titel voor de game, waarbij we de propere waarschijnlijk volgend jaar te horen krijgen. Mocht je dus aan de slag willen met alle games binnen de Luigi’s Mansion-reeks, dan zal je beide systemen van Nintendo in huis moeten halen.

Hieronder kan je de volledige Nintendo Direct nog bekijken, voor het geval je dat nog niet gedaan had. Het is zeker de moeite waard, want er komt veel informatie voorbij. Onder andere voor game-updates, Mega Man, Super Smash Bros. Ultimate, de nieuwe Yoshi-game en nog veel meer.

Bron: Nintendo

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.