NZXT lanceert limited edition H700 Nuka-Cola-behuizing

Hardware, pc

Liefhebbers van Fallout mogen vandaag aangenaam verrast worden met iets unieks. Hardwarefabrikant NZXT is namelijk in zee gegaan met Bethesda om een bijzondere variant van de H700 op de markt te brengen. Het betreft niets anders dan een limited edition H700 Nuka-Cola-behuizing met toepasselijk thema.

Voor de H700-serie is dit niet de eerste keer dat NZXT een unieke variant lanceert. Eerder dit jaar wist het bedrijf namelijk een H700i Ninja Edition en H700 PUBG Edition te onthullen. Wat de Nuka-Cola-variant dan bijzonder maakt, is de release van een optionele Nuka Cola-cover voor het NZ Z370-moederbord van NZXT zelf.

[foogallery id=”3962″]

Beschikbaarheid en prijs

Verder komt de H700 Nuka-Cola vrijwel geheel overeen met het origineel qua specificaties. Mocht je deze willen bekijken, dan zijn ze uiteraard terug te vinden op de officiële website van NZXT. Dit is met name handig als je een aanschaf van de kast overweegt, wat vanaf volgende maand mogelijk zal zijn.

De oplage is echter wel gelimiteerd, want binnen de Benelux zullen slechts 36 van de 2000 exemplaren beschikbaar worden gesteld. Dit met een prijskaartje van 249,90 euro, wat gemiddeld 100 euro hoger ligt dan de traditionele versie. Van de Nuka-Cola-cover komt er enkel een vijftal vrij met een prijskaartje van 49,90 euro. Mocht je de set dus compleet willen hebben, dan zal je er vroeg bij moeten zijn.

Nederlandse pre-orders zullen te plaatsen zijn via Azerty, CD-ROM-LAND en Megekko. Onze Vlaamse vrienden kunnen vervolgens terecht bij Tones.be.

Hieronder is nog een overzicht te vinden van de H700 Nuka-Cola en het gebruik van de stijlvolle cover. Mocht je dus liefhebber zijn van Fallout en eigenaar van een Coffee Lake (R)-processor, dan staat je een flinke overweging te wachten.

[foogallery id=”3963″]

Bron: NZXT

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.