Trailer – Official Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Battle Royale Trailer

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Eergisteren wisten we nog te delen dat de Blackout-modus van Black Ops 4 zowaar zombies zal bevatten. Dit krijgen we vandaag bevestigd dankzij de nieuwe trailer die Treyarch vrij heeft gegeven. Deze werpt voor het eerst een uitgebreide blik op de Blackout-modus en wat we daarvan kunnen verwachten.

Nuketown, zombies en meer

De grootste onthulling in de trailer is de terugkeer van oude locaties van voorgaande Treyarch-games. Zo zien we Nuketown en Raid van Black Ops 2 voorbij komen en Asylum van World at War. Laatstgenoemde huisvest overigens de eerder genoemde zombies. Met het welbekende aapje kunnen deze gelokt worden om andere spelers een onaangename verrassing te geven.

Hieronder kan je in ieder geval terecht om de actievolle trailer te bekijken. Daarin zal je onder andere de gadgets, voertuigen en diverse personages treffen die beschikbaar zijn in de Blackout-modus. Of deze battle royale-variant een succes zal worden, zullen we op 12 oktober ontdekken wanneer de game verschijnt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.