The Game Awards 2018 belooft meer dan tien nieuwe game-onthullingen

Gamenieuws

Naast de gebruikelijke gamebeurzen, waar we onthullingen van titels tegemoet gaan, hebben we nog het jaarlijkse The Game Awards. Dit evenement reikt elk jaar allerlei prijzen uit aan games in diverse categorieën. Daarnaast brengt het aankondigingen met zich mee van allerlei nieuwe games. Voor The Game Awards 2018 is dit wederom het geval, wat Geoff Keighley via Twitter wist te bevestigen. Zo blijkt het zelfs meer dan tien titels te zijn dit jaar.

Daarnaast bepaalt het algemene publiek, waaronder jij als lezer, welke prijzen er worden uitgedeeld tijdens The Game Awards. Op de officiële website is de aanzienlijke lijst met meer dan 100 genomineerden te aanschouwen. De categorieën zijn zoals verwacht, waaronder voor de game van het jaar, het beste verhaal, de beste muziek en nog veel, veel meer. Als je dus invloed willen uitoefenen op de uitslag, dan weet je waar je terecht kan.

Informatie en datum

Mocht je The Game Awards 2018 live willen meemaken, dan kan je terecht tijdens de nacht van vrijdag 6 december. Om 02:30 uur zal de show dan van start gaan en gepresenteerd worden door de eerder genoemde Geoff Keighley. Wat de beste man ons gaat brengen, is natuurlijk nog een verrassing. In ieder geval gaan we voor bestaande games óók de nodige aankondigingen krijgen. Wellicht dat Activision en Rockstar, voor Destiny 2 en Red Dead Redemption 2 respectievelijk, wat leuks in petto hebben.

Voor meer informatie omtrent The Game Awards 2018 en waar deze te bekijken valt, kan je terecht op de website.

Bron: Twitter

Nog meer leesvoer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt geheim gehouden.